Töltés... Kérlek várj!
Töltés...
Magunkról

Magunkról

A Pilis hegyeinek védelmében, egy kis völgyben húzódik Pilisszentlászló. Sokan jönnek ki a városból felfrissülni erdeibe. A hegyek és fák védelme, és a magasabb szintmagasság miatt különálló mikroklímája van falunknak, így mindig pár fokkal hűvösebb az idő, mint a városban. Hamarabb jön meg az ősz, és tovább is tart a tél. A falut körülölelő hegyek megtartják a felhőket, ezért ha hófelhő téved a tájra, Pilisszentlászlón egész biztosan le is hull. Nem ritka a 20-30cm vastag hótakaró még napjainkban sem.

Ebben, a kissé elszigetelt környezetben, mégis közel a városhoz élünk, amit alaszkai malamut kutyáim nagyon szeretnek. Kis falkám 2010-ben alapult Koával, az első malamutommal. Már vele is nagy terveim voltak, állandóan jártuk az erdőt futva és biciklivel. Télen az erdészeti utakon síelve és gyerekszánt utánakötve is gyakran lehetett velünk találkozni.

Mára már 6 kutyára bővült a csapat, akiknek fő rajongótábora a környékbeli gyerekek. Szeretném másoknak is átadni a környezet szeretetét, óvását, és benneélésének érzését. Kutyáimmal szívesen körbevezetünk a Pilis legszebb helyein és feltárjuk rejtett kincseit.

Ha kevésbé ismered a kutyákat, vagy kifejezetten az alaszkai malamutok érdekelnének, személyesen megismerkedhetsz velük, és átadom tudásom legjavát. Ezek a kutyák lenyűgöző erővel és dinamikával rendelkeznek, emellett hatalmas az emberek iránti szeretetük. A velük való foglalkozás egészen más, mint más kutya fajtáknál, így ha kutyát szeretnél, előtte mindenképp ajánlom a személyes ismerkedést.

A honlapon elkezdheted felfedezni a szánhúzás rejtelmeit, nyomon követheted falkánk kalandozásait, és sok tippet, trükköt, érdekességet találhatsz a szánhúzó kutyákról.

Ha kérdésed volna, vagy szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, email címem:
szanhuzas@gmail.com